Dispositivos y accesorios
Spinach and Artichoke Dip
Prep. 10min
Total 20min
35 oz
Ingredientes
-
artichoke hearts (approx 14 oz), drained1 can
-
Parmesan cheese cut into pieces4 oz
-
mozzarella cheese cut into pieces4 oz
-
garlic cloves2
-
shallot halved½ oz
-
olive oil1 oz
-
frozen spinach leaves defrosted and drained (see Tip)10 oz
-
cream cheese softened8 oz
-
sour cream3 oz
-
red pepper flakes½ tsp
-
salt¼ tsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 oz
Sodio
122.3 mg
Proteína
2.9 g
Calorías
264 kJ /
63.1 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
2.6 g
Carbohidratos
1.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Crab Cakes
1h 35min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1h
Ranch Dressing
2h 15min
Lemon Caper Asparagus
25min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Shrimp Scampi
40min
Caesar Salad
30min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50min
Cranberry-Almond Chicken Salad
15min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Broccoli and Cheddar Soup
40min