Dispositivos y accesorios
Dried Scallop Fish Slice Congee
Prep. 5min
Total 30min
5 portions
Ingredientes
-
fish fillets (threadfin), with skin, sliced400 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
salt1 tsp
-
cornflour (starch)1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
white Jasmine rice rinsed120 g
-
dried scallops (approx. 20g), soaked to soften2
-
chicken stock1500 g
-
fresh ginger shredded, soaked in water30 g
-
spring onions thinly sliced1 sprig
-
fresh red chilli sliced1
-
fried garlic1 tbsp
-
white pepper powder1 pinch
-
soy sauce1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1022.6 mg
Proteína
28 g
Calorías
1466.2 kJ /
350.4 kcal
Grasa
7.6 g
Fibra
0.6 g
Grasas saturadas
1.8 g
Carbohidratos
40.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
We can Work Magic out of Simple Things
37 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Kimchi Tofu Soup
35 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Chinese Tea Eggs
1 godz.
Pork Ball Soup With Cabbage
Brak ocen
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Green Papaya Fish Soup
2 godz. 15 min
Sesame Chicken Mee Sua
40 min
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 min
Hakka Rice Wine Chicken
1 godz. 25 min
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1 godz. 30 min
Sliced Fish Tofu Soup
2 godz. 10 min