Dispositivos y accesorios
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
Prep. 10min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Filling
-
fresh strawberries hulled, halved200 g
-
50 g dark rumalmond liqueur (opcional)50 g
-
butter cut in pieces, plus extra for greasing30 g
-
apples (Gala, HoneyCrisp, Pink Lady, Granny Smith), peeled, cored, cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh blackberries (see tip)200 g
-
caster sugar100 g
Crumble
-
hazelnuts50 g
-
almonds50 g
-
plain flour100 g
-
rolled oats50 g
-
caster sugar90 g
-
butter cut in pieces100 g
Crème anglaise
-
water1000 g
-
300 g whipping creamdouble cream300 g
-
egg yolks5
-
caster sugar50 g
-
vanilla pod seeds only (see tip)1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
71.4 mg
Proteína
1.6 g
Calorías
612.8 kJ /
147.2 kcal
Grasa
9.8 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
12.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Every season is a Healthy Season
14 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Toad in the hole
25h 25min
Yorkshire puddings
3h 40min
Baked Rice with Grated Apples
50min
Leek and Potato Soup
40min
Carrot and swede mash
25min
Versatile Smooth Soup
45min
Leek and Potato Soup
40min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Christmas mince pies
1h 40min
Cheese Sauce
15min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min