Dispositivos y accesorios
Mushroom Fettuccine
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese rinds cubed3 oz
-
fresh parsley leaves and tender stems1 oz
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
garlic clove1
-
fresh shiitake mushrooms sliced10 oz
-
vegetable stock6 oz
-
unsalted butter in pieces2 oz
-
extra virgin olive oil divided1 ½ oz
-
salt divided, plus extra to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to season, to taste¼ tsp
-
water60 oz
-
10 oz dried fettuccine pasta, nestsdried fettuccine pasta10 oz
-
truffle oil white, to taste1 - 2 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
988 mg
Proteína
20 g
Calorías
2887 kJ /
690 kcal
Grasa
40 g
Fibra
6 g
Grasas saturadas
14 g
Carbohidratos
64 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pasta Favorites
23 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pears on Orange Syrup
Ninguna valoración
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45min
Lamb with Rosemary Potatoes
Ninguna valoración
Gluten-free Chocolate Chip Shortbread
Ninguna valoración
Express Pho Soup
1h 5min
Sous-Vide Stuffed Squid and Saffron Sauce
Ninguna valoración
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Barbecued Mexican street corn
Ninguna valoración
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12h 45min
Orange Crème Brûlée
3h 15min
Meat feast pizza
1h 30min