Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin
TM6

Spiralized Butternut Squash and Gochujang Gratin

( Ninguna valoración )

Ingredientes

  • 800 g butternut squash ends trimmed, peeled deseeded, trimmed in a circular shape that fit the feeder tube
  • 2 garlic cloves
  • 60 g shallots cut in pieces
  • 60 g unsalted butter in pieces, plus extra to grease
  • 10 g sesame oil
  • 60 g gochujang (Korean chilli paste)
  • 20 g light soy sauce
  • 1 tsp salt
  • 1 tsp ground white pepper
  • 400 g mozzarella cheese grated
    o bien cheddar cheese grated

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
238.5 kcal / 997.9 kJ
Proteína
23.9 g
Grasa
7.4 g
Carbohidratos
22.3 g
Fibra
4.8 g
Grasas saturadas
3.7 g
Sodio
1082.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 100 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas