Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- water, to fill bowl halfway
- 225 g turnip, peeled (see Tip), ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 170 g spring carrot, large, firm, peeled, ends trimmed. Cut in segments no longer than the pusher
- 225 g beetroot, golden, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
- 225 g beetroots, raw, peeled, ends trimmed. Trimmed in a circular shape that fit the blade width
-
170
g sweet potato, peeled, ends trimmed. Trimmed if
necessary to fit the blade width - 225 g potato, waxy, peeled, ends trimmed. Trimmed if necessary to fit the blade width
- 3 garlic cloves
- 60 g shallot, halved
- 60 g butter, unsalted, in pieces
- 1 tsp salt
- 1 tsp black pepper, ground
- 1 tsp thyme, fresh, leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 583.6 kJ / 139.5 kcal
- Proteína
- 2.6 g
- Carbohidratos
- 19.4 g
- Grasa
- 6.3 g
- Grasas saturadas
- 3.9 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sodio
- 383.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Soya Milk Bread Rolls
2h 20min
Apple Pie Filling Preserve
45min
Smooth Peanut Butter
5 min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25 min
Thai Tomyum Courgetti Soup
Brak ocen
Date and Orange Jam
40min
Thai Red Curry Paste
Brak ocen
Hash Brown Potato Cake (TM6)
40min
Tahini
25 min
Peach Iced Tea
2h
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10u. 55min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35 Min