Dispositivos y accesorios
Cutter Beet Carpaccio
Prep. 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
beets, raw small, peeled (see Tip)300 g
-
zucchini cut into pieces (5 cm/2 in. long)250 g
-
burrata cheese drained250 g
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
40 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
284 kJ /
67.9 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
1.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM5)
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Crème pâtissière
15min
Alcohol-free Berry Mojito
Ninguna valoración
Crème Pâtissière
15min
Harissa yoghurt dressing
5min
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4h 30min
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
1h 50min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Ninguna valoración
Spiralized Candied Sweet Potatoes
1h
Refried Beans
4h 10min
Virgin Lemon and Thyme Cocktail
45min
Lamb dhansak
25h 45min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min