Dispositivos y accesorios
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
Prep. 25min
Total 1h 10min
12 slices
Ingredientes
Sponge
-
medium eggs6
-
blanched almonds100 g
-
walnuts, halved100 g
-
hazelnuts, with skin100 g
-
cocoa powder20 g
-
sugar80 g
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing150 g
Hazelnut and Cocoa Cream
-
icing sugar100 g
-
cocoa powder30 g
-
hazelnut paste gluten-free50 g
-
cream cheese100 g
-
mixed whole nuts for decorating
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Proteína
9.4 g
Calorías
1679.5 kJ /
401.4 kcal
Grasa
33 g
Fibra
4.4 g
Carbohidratos
23 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25min
Orange sponge cake
1h
Linseed Overnight Oats with Matcha Yoghurt
8h
Dubai Chocolate Bar
1h 20min
Protein Bars
50min
Tomato and Mushroom Spaghetti
25min
Vegan Burgers
45min
Date and Nut Balls
20min
Lasagne-style Courgette Bake (TM5)
Ninguna valoración
Crocodile Cupcake Cake
2h
Caprese Omelette
30min
Date and nut balls
20min