Dispositivos y accesorios
Pad Thai
Prep. 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
flat rice noodles Sen Lek style (see tip)300 g
-
peanuts, unsalted60 g
-
medium eggs3
-
water500 g
-
fresh root ginger peeled, sliced (2 mm)10 g
-
garlic cloves to taste2 - 3
-
fresh red chillies to taste, cut in pieces20 - 30 g
-
vegetable oil30 g
-
large raw prawns, peeled fresh or frozen, thawed400 - 500 g
-
raw cane sugar50 g
-
soy sauce30 g
-
fish sauce50 g
-
tomato purée10 g
-
tamarind paste (opcional)1 Tbsp
-
lime juice only½
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
-
limes quartered, for garnishing2
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1450.4 mg
Proteína
24.7 g
Calorías
1866.5 kJ /
446.1 kcal
Grasa
14.6 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
2.5 g
Carbohidratos
56.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Our Kitchens Are A Window To The World
35 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Meatballs in Tomato Sauce
1 Std. 10 Min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Pistachio Cream Pasta
30 Min
Tingly Korean pork noodle ramyeon
50 Min
Big Mac Style Wraps
40 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs
45 Min
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti
40 Min
Salmon and Mushroom Rice
1 Std.
Suya Beef Skewers
45 Min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Quick chicken tikka masala
35 Min