Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken
- 1 chicken, whole (1.2-1.4 kg)
- 1 lemon, whole, peeled (reserving zest in strips)
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh rosemary
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp paprika
- 1 Tbsp coarse sea salt
Butternut Squash Soup
- 2 garlic cloves
- 120 g leeks, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 700 g butternut squash, peeled, cut in pieces (4 cm)
- 950 g water
- 230 g potatoes, unpeeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 170 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
Red Wine Gravy
- 10 g olive oil
- 300 g shallots, halved
- 50 g unsalted butter, diced
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
-
1 - 2
chicken stock cubes (for 0.5 l each), crumbled, to taste
o bien 1 - 2 heaped tsp chicken stock paste, homemade, to taste - 120 g red wine
- 250 g water
- 1 tsp cornflour
- ½ tsp ground black pepper, or to taste
- 100 g broccoli, cut in large florets
- 100 g green beans, trimmed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2110 kJ / 502 kcal
- Proteína
- 30 g
- Carbohidratos
- 22 g
- Grasa
- 29 g
- Fibra
- 8 g
Recetas alternativas
Cottage Pie
1 Std. 10 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef Stroganoff
1 Std.
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 Min
Layered Chicken Dinner
1 Std. 45 Min
Beef Teriyaki with Rice
1h 50 min
All-In-One 'Roast' Beef
1 Std. 30 Min
Cashew Chicken
45 Min
Beef and Ale Stew
2h 20 min
Scrambled Eggs
10min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Whole Steamed Chicken with Spicy Cajun Rub
1h 25 min