Dispositivos y accesorios
Miso soup, Sake seafood with rice
Prep. 30min
Total 1h 5min
4 portions
Ingredientes
-
water1440 g
-
white short-grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (opcional) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (from approx. 170 g prawns)10 - 12
-
300 g fresh mussels, shells scrubbed and debeardedclams shells scrubbed,300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
60 g rice winesake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil (10 g)2 tsp
-
miso paste80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (opcional) cut in cubes (1.5 cm)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
30 g
Calorías
2015 kJ /
478 kcal
Grasa
7 g
Fibra
1.8 g
Carbohidratos
71 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Sayur Asem
Ninguna valoración
Mediterranean seafood rice with chorizo
1h 5min
Sautéed Prawns
15min
Braised Chicken Feet and Abalone
50min
Sautéing Turkey Strips
Ninguna valoración
Sautéed Prawns
15min
Ginger sesame oil chicken
25min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Stir-fried Clams
35min
Baked Sushi
1h 15min
Steamed Chicken With Green Ginger Sauce
45min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min