Dispositivos y accesorios
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
Prep. 10min
Total 1h
6 portions
Ingredientes
-
water500 g
-
cauliflower cut into florets500 g
-
broccoli cut into florets500 g
-
plain flour50 g
-
butter40 g
-
full cream milk500 g
-
dry white wine40 g
-
sea salt to taste½ tsp
-
ground white pepper to taste2 pinches
-
ground nutmeg (opcional)1 - 2 pinches
-
Danish blue cheese cut into pieces (2-3 cm)200 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
670.5 mg
Proteína
16 g
Calorías
1279 kJ /
304 kcal
Grasa
20 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
12.3 g
Carbohidratos
13 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Crumbed cutlets with cauliflower purée (Post-natal)
40min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Broccoli and blue cheese soup
25min
Basil pesto
10min
Cauliflower gratin
1h
Vegetable soup
35min
Mushroom sauce
20min
Spring frittata
1h 15min
Pea and ham soup
2h 20min
Parsnip and bean mash
25min
Classic mushroom risotto
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min