Dispositivos y accesorios
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil30 g
-
garlic powder¼ - ½ tsp
-
paprika¼ tsp
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper to taste
-
carrots large diameter, cut into uniform pieces (5 cm)800 g
-
water divided1110 g
-
fresh mint leaves to garnish
-
fresh thyme leaves to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
293.7 mg
Proteína
1.9 g
Calorías
607 kJ /
145.1 kcal
Grasa
7.4 g
Fibra
5.6 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
19.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Taco Seasoning
5min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Chocolate Pecan Pie
1h 55min
Peanut Butter Banana Dream
35min
Cherry Amaretto Dream
10min
Holiday Brisket
6h 55min
Ratatouille Galette (TM6)
1h 30min
Green Olive Dip
10min
Za'atar Seasoning
5min
Devilled Eggs
55min
Cooking beetroot and corn
40min
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min