Dispositivos y accesorios
Pineapple passionfruit tart
Prep. 30min
Total 4h 30min
8 portions
Ingredientes
Pineapple jam
-
fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
brown sugar100 g
-
white rum (optional)40 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)40 g
Pastry
-
egg1
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
Passionfruit custard filling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
caster sugar30 - 40 g
-
lemon juice20 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
50.1 mg
Proteína
7.7 g
Calorías
1903 kJ /
453.1 kcal
Grasa
24.2 g
Fibra
4.7 g
Grasas saturadas
14.5 g
Carbohidratos
50.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Black forest cake
5h
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25h 20min
Bagels with bacon jam and egg
3h 20min
Lemon meringue pie
3h
Choux pastry
1h
Grand Marnier® soufflé
1h
Matcha and mango frozen yoghurt
18h 25min
Frangipane cake
1h 45min
Hazelnut torte
3h 15min
Portuguese-style custard tarts
40min
Frozen mojito cheesecake
24h 25min
Classic lemon tart
3h 10min