Dispositivos y accesorios
Pineapple passionfruit tart
Prep. 30min
Total 4h 30min
8 portions
Ingredientes
Pineapple jam
-
fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)500 g
-
brown sugar100 g
-
white rum (optional)40 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)40 g
Pastry
-
egg1
-
white sugar50 g
-
unsalted butter cut into pieces120 g
-
plain flour plus extra for dusting220 g
Passionfruit custard filling
-
pouring (whipping) cream200 g
-
eggs2
-
egg yolk1
-
caster sugar30 - 40 g
-
lemon juice20 g
-
fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
50.1 mg
Proteína
7.7 g
Calorías
1903 kJ /
453.1 kcal
Grasa
24.2 g
Fibra
4.7 g
Grasas saturadas
14.5 g
Carbohidratos
50.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chocolate mousse soufflés
55min
Lemon meringue pie
3h
Crème brûlée
7h
Cheese soufflés
30min
Chocolate mousse
3h 20min
Chocolate cream pie
4h 15min
Chocolate custard mille feuille
8h 15min
Passionfruit bavarois (Jude Blereau)
3h
Bee sting cake
6h 50min
Banoffee arctic roll
28h 40min
Black forest pavlova stack
5h 30min
Classic lemon tart
3h 10min