Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pineapple jam
- 500 g fresh pineapple flesh (approx. 1 pineapple), cut into pieces (4 cm - see Tips)
- 100 g brown sugar
- 40 g white rum (optional)
- 40 g fresh passionfruit pulp (approx. 2 passionfruit - see Tips)
Pastry
- 1 egg
- 50 g white sugar
- 120 g unsalted butter, cut into pieces
- 220 g plain flour, plus extra for dusting
Passionfruit custard filling
- 200 g pouring (whipping) cream
- 2 eggs
- 1 egg yolk
- 30 - 40 g caster sugar
- 20 g lemon juice
- 100 g fresh passionfruit pulp (approx. 5 passionfruit)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1903 kJ / 453.1 kcal
- Proteína
- 7.7 g
- Carbohidratos
- 50.3 g
- Grasa
- 24.2 g
- Grasas saturadas
- 14.5 g
- Fibra
- 4.7 g
- Sodio
- 50.1 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Coconut butter cake
1u.
Jam and coconut tarts
1h 10 min
Beef and beer pie
1h 40min
Gin and lime pie
3ωρ. 10 λεπτ.
Caribbean carrot cake
2 godz. 10 min
Plum and raspberry cobbler
1h 25min
Portuguese-style custard tarts
40min
Bee sting cake
6 godz. 50 min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Cotton soft Japanese cheesecake
1h 45min
Caramel macadamia slice
45min
Almond shortbread biscuits
2 godz. 10 min