Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chilli dressing
- 1 fresh long red chilli, cut into thirds and deseeded if preferred
- 4 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 20 g lime juice
- 1 tbsp light soy sauce
- 2 tbsp rice wine vinegar
- 90 g avocado oil
- 1 tbsp raw sugar
Crab and ginger tart
- 250 g plain flour, plus extra for dusting
- 125 g unsalted butter
- 3 tbsp water
- ¾ tsp salt
- 50 g piece fresh ginger, peeled and cut into slices
- 20 g fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves and stalks
- 2 tbsp olive oil
- 280 g crab meat
- 300 g sour cream
- 2 eggs
- 2 egg yolks
- ¼ tsp ground black pepper
- rocket leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2393.8 kJ / 570 kcal
- Proteína
- 12.7 g
- Carbohidratos
- 28.2 g
- Grasa
- 45.4 g
- Grasas saturadas
- 19.6 g
- Fibra
- 2.2 g
- Sodio
- 628.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Flaky salmon pie with herb dressing
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Prawn and trout terrine with horseradish cream
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Smoked trout pasta with lemon and capers
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Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
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