Dispositivos y accesorios
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Prep. 20min
Total 1h
6 porties
Ingredientes
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren200 g
-
glutenvrije bloem200 g
-
ijskoud water65 g
-
zout1 tl
-
eieren koud2
-
water te vullen tot 1 l markering
-
Gruyère kaas in stukken gesneden (2 cm)100 g
-
verse peterselie3 takjes
-
ham, gekookt, in blokjes200 g
-
roomkwark60 g
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gerookte paprikapoeder½ tl
-
room, elk type (van koemelk)30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 6 porties
Sodio
8036.8 mg
Proteína
103.4 g
Calorías
12774.8 kJ /
3053.3 kcal
Grasa
233.7 g
Fibra
22.7 g
Grasas saturadas
133.8 g
Carbohidratos
153.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Glutenvrij bakken
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Cider-Kipstoofpot
Ninguna valoración
Salade van Rode Biet en Aardbei
Ninguna valoración
Knapperig brood
Ninguna valoración
Sticky five spice kippenvleugeltjes
Ninguna valoración
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Geode cake
Ninguna valoración
Vegan citroen en zwarte thee taart
1h 30min
Turkse eieren (Cilbir) op Griekse yoghurt met toast en groene salade
30min
Gevuld Varkensgebraad (Porchetta) met Sinaasappel, Venkel, Chili en Salie
Ninguna valoración
IJs van Mango en Passievrucht
Ninguna valoración
Creatief Basisbrood
45min