Indonesian Vegetable Spring Roll
TM6

Indonesian Vegetable Spring Roll

5.0 (2 valoraciones )

Ingredientes

  • 100 g white cabbage, thickest part of the core removed, cut in wedges that fit through feeder tube
  • 50 g fresh flat green beans, trimmed
  • 50 g carrot, peeled
  • 100 g chicken breast, cut in pieces
  • 40 g vegetable oil, plus extra for frying
  • 2 garlic cloves
  • 50 g bean sprouts (taugeh)
  • ½ tsp sugar
  • ½ tsp salt
  • 1 tsp chicken stock powder, homemade or store-bought
  • ¼ tsp white pepper powder
  • 14 spring roll rice paper

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
1637 kJ / 391 kcal
Proteína
27 g
Carbohidratos
54 g
Grasa
8 g
Grasas saturadas
2 g
Fibra
10 g
Sodio
626 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas