Dispositivos y accesorios
Bosbessenaperitief en garnalencanapés
Prep. 35min
Total 5h
4 glazen
Ingredientes
Garnalencanapés
-
water180 g
-
melk70 g
-
suiker30 g
-
verse gist verkruimeld10 g
-
bloem, type 00500 g
-
extra vergine olijfolie plus extra voor het invetten50 g
-
zout10 g
Garnalenmousse
-
gekookte garnalen150 g
-
vers geperst citroensap1 tl
-
roomkaas100 g
-
zout1 snuifje
-
gemalen peper1 snuifje
Bosbessenaperitief
-
blauwe bessen250 g
-
suiker1 el
-
vers geperst citroensap1 el
-
350 g schuimwijnProsecco wijn350 g
-
ijsblokjes naar smaak
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 glazen
Sodio
5888 mg
Proteína
100.2 g
Calorías
14469 kJ /
3458.2 kcal
Grasa
95.2 g
Fibra
22.3 g
Grasas saturadas
30.3 g
Carbohidratos
484.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
140 jaar Vorwerk
16 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Pistache Shake met Witte Chocolade
Ninguna valoración
Pistache Kunafa Brownie
Ninguna valoración
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Ninguna valoración
Champagne en pompelmoes sorbet
Ninguna valoración
Druiven en cava trifle
Ninguna valoración
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Ninguna valoración
Rabarberijs
36h 25min
Chocolade en chilli ijs met whiskey siroop
14h 20min
Piadina uit Emilia Romagna
15min
Pulled Pork
Ninguna valoración
Pavlova-toren met gemengde bessen
5h 30min
Béarnaisesaus
Ninguna valoración