Dispositivos y accesorios
Sausage ragu with orecchiette
Prep. 10min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese crust removed and cut into pieces (3 cm)40 g
-
fennel seeds1 tbsp
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
raw sausages (pork), casings removed and meat crumbled500 g
-
dry white wine50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt2 tsp
-
water1000 g
-
orecchiette pasta300 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2348.2 mg
Proteína
25 g
Calorías
2450 kJ /
583.3 kcal
Grasa
37.2 g
Fibra
7.4 g
Grasas saturadas
14.1 g
Carbohidratos
34.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Budget friendly pasta
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Beef stroganoff
35min
Meatballs with tomato sauce
40min
Spaghetti carbonara
35min
Lasagne bolognese
2h 30min
Chorizo and chicken pasta
50min
Apricot chicken risotto
30min
Chicken and pesto risoni
35min
Chicken pesto pasta
30min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Beef ragu
1h 25min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min