Dispositivos y accesorios
Cutter Beet Carpaccio (TM6)
Prep. 15min
Total 20min
4 portions
Ingredientes
-
raw beets small, peeled (see Tip)10 ½ oz
-
zucchini cut into pieces (2 in. long)8 oz
-
burrata cheese drained8 oz
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
sea salt to serve
-
ground black pepper to serve
-
fresh basil leaves hand torn
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
40 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
284 kJ /
67.9 kcal
Grasa
5.1 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
0.7 g
Carbohidratos
1.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
TM Basics - Thermomix® Cutter (TM6)
20 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Shredded Lettuce
10min
Spring Vegetable Quiche with Sweet Potato Crust
1h 45min
Onion Tarte Flambée (TM6)
1h
Arroz con leche (Rice Pudding)
3h
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
50min
Meal Replacement Shake
5min
Berry Dream (TM6/7)
10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Warming Turmeric and Ginger Drink
10min
Lemon Pasta
35min
Biltmore Broccoli and Cheddar Soup
45min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45min