Dispositivos y accesorios
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
celeriac cut in pieces, to fit through feeder tube500 g
Mayonnaise
-
grapeseed oil120 g
-
egg yolk1
-
mustard1 tsp
-
sea salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
red wine vinegar15 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
184.2 mg
Proteína
2.5 g
Calorías
1381.3 kJ /
330.1 kcal
Grasa
31.3 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
11.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Spiralized Spicy Pickled Carrots
30 Min
Vegetarian Spiralized Fideuá
30 Min
Mussels with Thai Green Curry Sauce
25 Min
Strawberry and Burrata Salad with Basil Pesto (TM5)
20 Min
Beetroot Carpaccio
20 Min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 Min
Harissa yoghurt dressing
5 Min
Leftover Vegetable Hummus
10 Min
Fennel Apple Salad
20 Min
Aubergine and Lentil Salad
40 Min
Sumac-spiced Houmous
5 Min