Vegan Danish Pastries

Vegan Danish Pastries

5.0 1 valoración
Prep. 30min
Total 1h 15min
14 pieces

Ingredientes

Lemon Curd
  • caster sugar
    150 g
  • lemons thin peelings of skin only
    2
  • cornflour
    50 g
  • coconut cream
    200 g
  • freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)
    175 g
  • yellow food colouring (opcional)
    4 drops
Finalisation
  • vegan butter diced (1-2 cm), then frozen
    250 g
  • 00 flour plus extra for dusting
    250 g
  • water cold
    125 g
  • vanilla bean paste
    1 tsp
  • fine sea salt
    ½ tsp
  • flaked almonds for garnishing
  • fresh blueberries for garnishing
  • fresh raspberries for garnishing

Inf. nutricional por 1 piece

Calorías 257.1 kcal / 1075.7 kJ
Proteína 2.8 g
Grasa 14.3 g
Carbohidratos 29.7 g
Fibra 1 g
Grasas saturadas 6 g
Sodio 90.5 mg

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...