Dispositivos y accesorios
Vegan Danish Pastries
Prep. 30min
Total 1h 15min
14 pieces
Ingredientes
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (opcional)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
90.5 mg
Proteína
2.8 g
Calorías
1075.7 kJ /
257.1 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
29.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ruby Bhogal
6 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pizza Diavola
Ninguna valoración
Strawberry Lemonade Mimosa
10min
Brioche
8h
Shiitake Teriyaki Dippers
45min
Paneer tikka pizza
2h
Eggs in Falafel coating with yoghurt sauce
Ninguna valoración
Masala Cherry Tiffin
2h 30min
Egg Free Pasta
1h 35min
Helga's New Year Honey Cake
1h 15min
Chocolate Lava Cake with Mocha Ice Cream
8h 30min
Quince Torta
8h
Gut Immunity Shot
5min