Dispositivos y accesorios
Vegan Danish Pastries
Prep. 30min
Total 1h 15min
14 pieces
Ingredientes
Lemon Curd
-
caster sugar150 g
-
lemons thin peelings of skin only2
-
cornflour50 g
-
coconut cream200 g
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 6 lemons)175 g
-
yellow food colouring (opcional)4 drops
Finalisation
-
vegan butter diced (1-2 cm), then frozen250 g
-
00 flour plus extra for dusting250 g
-
water cold125 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
flaked almonds for garnishing
-
fresh blueberries for garnishing
-
fresh raspberries for garnishing
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
90.5 mg
Proteína
2.8 g
Calorías
1075.7 kJ /
257.1 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
29.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ruby Bhogal
6 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chocolate Digestives
1h 10min
Salmon with Grapefruit Quinoa
Ninguna valoración
Spiralized Tortilla
35min
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2h 40min
Vegan Orange and Coconut Cake
2h 40min
Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
6h 5min
Millet
45min
Bulghur
35min
Sourdough Rye
51h 10min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h
Spiced Labne with Squash and Rocket Salad
13h 30min
Steamed Wholemeal Bread
2h