Versiones compatibles
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 navel orange, peeled (no white pith), peel and juice reserved
- 2 eggs
- 2 egg whites
- 200 g banana (approx. 1 medium)
- 70 g buckwheat flour
- 15 g cacao powder
- 250 g full cream milk
- 370 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 15 g pure maple syrup
- extra virgin olive oil spray, to cook
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 55 g roasted almonds, roughly chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1647.5 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 19 g
- Carbohidratos
- 37.3 g
- Grasa
- 17.3 g
- Grasas saturadas
- 5.3 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sodio
- 143.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
No fail mash potato
20 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Rye bread rolls
12j
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 Min
Turkey with cherry sauce and steamed veggies (Diabetes)
3h 30min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney)
4h 20min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Bounty slice (Noni Jenkins)
1h 30min
Butterflied chicken with chilli oil and pineapple salsa (Darren Robertson)
3h 15min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1h
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24h 55min
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40 min