Versiones compatibles
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 navel orange, peeled (no white pith), peel and juice reserved
- 2 eggs
- 2 egg whites
- 200 g banana (approx. 1 medium)
- 70 g buckwheat flour
- 15 g cacao powder
- 250 g full cream milk
- 370 g rhubarb, trimmed and cut into 5 cm pieces
- 15 g pure maple syrup
- extra virgin olive oil spray, to cook
- 280 g natural yoghurt, high protein (see Tips)
- 55 g roasted almonds, roughly chopped
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1647.5 kJ / 395 kcal
- Proteína
- 19 g
- Carbohidratos
- 37.3 g
- Grasa
- 17.3 g
- Grasas saturadas
- 5.3 g
- Fibra
- 7.5 g
- Sodio
- 143.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Salt-free chicken stock paste
45 min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Cherry pickin' gelato
4 Std. 35 Min
Wholemeal fish fingers with smashed beans (Diabetes)
Ninguna valoración
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 Std.
Chocolate mousse pots (Diabetes)
6sa 10 dk
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30 min
Silverbeet and mushroom tart (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30min