Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pork Gyro Filling
- 4 oz mozzarella cheese (low-moisture), cut into pieces
- 5 oz feta cheese, in pieces
- 2 tsp fennel seeds
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 1 tbsp tomato paste
- ½ oz olive oil
- 2 - 3 tsp spice mixture for gyros, to taste (see Tip)
- ½ tsp chili flakes (opcional)
- 1 - 2 sprigs fresh dill fronds
- 16 oz ground pork, broken into pieces
Phyllo Dough
- 4 oz unsalted butter, diced (1 in.)
- 10 sheets phyllo dough
Tzatziki Sauce
- 1 garlic clove
- 3 ½ oz Persian cucumber, cut into pieces (1 in.)
- 2 sprigs fresh dill fronds, plus extra to garnish
- 8 oz plain Greek yogurt
- 1 tsp lemon juice
- ¼ tsp salt, to taste
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 866 kJ / 207 kcal
- Proteína
- 9 g
- Carbohidratos
- 8.8 g
- Grasa
- 15 g
- Grasas saturadas
- 7.5 g
- Fibra
- 0.4 g
- Sodio
- 226.3 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Fish and Chips
30 Min
Asian Sloppy Joes
1 godz. 50 min
Chicken with Mashed Potatoes and Gravy
1h 10min
Marry Me Chicken
40min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Pan-Fried Pork Buns
1h 30min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6h 10min
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Roasted Potato Salad
1h
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45min
Cuban Sandwich
17h
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
6h 45min