Dispositivos y accesorios
NZ mustard sauce
Prep. 5min
Total 15min
6 portions
Ingredientes
-
milk (see Tips)250 g
-
egg1
-
white sugar30 g
-
plain flour15 g
-
Dijon mustard2 tsp
-
malt vinegar40 g
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
364.7 mg
Proteína
2.8 g
Calorías
287.1 kJ /
68.6 kcal
Grasa
2.3 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
9.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kiwi creations from New Zealand
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1h 20min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Beef and beer pie
1h 40min
Meat feast pizza
1h 30min
Melting moments with strawberry cream
45min
Cheese and bacon scones
35min
Lemonade scones
25min
Creamy beef curry
1h 15min
Better banana cake
45min
Cheese and bacon rolls
2h