Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), trimmed and cut into pieces (3 cm)
Pastry
- 550 g plain flour
- 135 g salted butter, chilled and cut into pieces
- 135 g lard, chilled and cut into pieces
- 1 pinch sea salt
- 160 g chilled water
Filling
- 140 g brown onion, cut into quarters
- 160 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 160 g swede or turnip, cut into pieces (3 cm)
- 160 g potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp ground white pepper, to taste
- 1 ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- 60 g Worcestershire sauce
Assembly
- 1 egg, lightly beaten
- tomato sauce, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2521.8 kJ / 600.4 kcal
- Proteína
- 18.8 g
- Carbohidratos
- 48.4 g
- Grasa
- 36.5 g
- Grasas saturadas
- 20.7 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 458.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Aussie meat pies
2h
Shortbread
1u.
Hot cross buns
1h 40min
ANZAC biscuits
40min
Sweet shortcrust pastry
1 Std. 50 Min
Shortcrust pastry
5min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Rosemary meat pies
3h 30min
Chicken, leek and corn pie
1 Std. 15 Min
Vanilla slice
26h 5min
Buttermilk scones
35min
Easy everyday white bread
5h 10min