Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), trimmed and cut into pieces (3 cm)
Pastry
- 550 g plain flour
- 135 g salted butter, chilled and cut into pieces
- 135 g lard, chilled and cut into pieces
- 1 pinch sea salt
- 160 g chilled water
Filling
- 140 g brown onion, cut into quarters
- 160 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 160 g swede or turnip, cut into pieces (3 cm)
- 160 g potato, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tsp ground white pepper, to taste
- 1 ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 2 tsp plain flour
- 60 g Worcestershire sauce
Assembly
- 1 egg, lightly beaten
- tomato sauce, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2521.8 kJ / 600.4 kcal
- Proteína
- 18.8 g
- Carbohidratos
- 48.4 g
- Grasa
- 36.5 g
- Grasas saturadas
- 20.7 g
- Fibra
- 3.9 g
- Sodio
- 458.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Tuna mornay
45 min
Aussie meat pies
2h
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Christmas cake
196sa 35 dk
Iced puff pastry
40 min
Sweet shortcrust pastry
1u. 50min
Shortcrust pastry
5min
Date and nut loaf
1h 20 min
Rosemary meat pies
3u. 30min
Easy everyday white bread
5 Std. 10 Min
Buttermilk scones
35 min