Dispositivos y accesorios
Chocolate miso eclairs
Prep. 30min
Total 1h 45min
12 portions
Ingredientes
Miso pastry cream
-
egg1
-
egg yolks4
-
caster sugar125 g
-
milk250 g
-
cornflour50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
-
white miso paste to taste2 tbsp
Choux pastry
-
water70 g
-
sea salt1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces75 g
-
milk100 g
-
plain flour130 g
-
eggs (approx. 4), lightly beaten200 g
Chocolate topping
-
pouring (whipping) cream100 g
-
glucose1 tsp
-
dark chocolate broken into small pieces150 g
-
sea salt flakes to sprinkle
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
316 mg
Proteína
7.3 g
Calorías
1313.2 kJ /
313.9 kcal
Grasa
18.1 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
10 g
Carbohidratos
30.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Pavlova
6h
Profiteroles
2h 15min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2h 45min
Beef Wellington
2h 15min
Lolly cake
4h 5min
Little Mug Gingerbread Houses
5h 30min
Shortcrust pastry with lard
35min
Chai latte parfait
29h 5min
Milo® mousse
1h 5min
Strawberry champagne cake
3h 10min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Peanut brittle
1h 30min