Dispositivos y accesorios
Korean Glass Noodles with Stir Fried Vegetables (TM5)
Prep. 30min
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
-
rice vermicelli (Korean style, see tip)120 g
-
dried shiitake mushrooms5 g
-
water plus extra for cooking noodles2000 g
-
caster sugar3 tsp
-
ground black pepper¾ tsp
-
light soy sauce3 Tbsp
-
toasted sesame oil4 Tbsp
-
beef fillet steak cut in thin strips (approx. 1 cm x 5 cm)300 g
-
carrots cut in lengths (5 cm)200 g
-
onion halved150 g
-
fresh button mushrooms150 g
-
medium eggs2
-
fine sea salt plus ½ tsp2 pinches
-
fresh spinach leaves150 g
-
garlic cloves4
-
vegetable oil20 g
-
sesame seeds, toasted for sprinkling
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
969.9 mg
Proteína
24.8 g
Calorías
2317.3 kJ /
553.8 kcal
Grasa
32.8 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
8.1 g
Carbohidratos
41 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Slicing and Grating (TM5)
44 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Four Heavenly Kings
Ninguna valoración
Ayam Pongteh
30min
Mango Pomelo Sago
1h 30min
Courgette Soup; Steamed Fish and Potatoes with Lemon Sauce
40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Rice Pudding
55min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Football Cake
3h 30min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Tomato Soup with Burrata
35min
Lemon Chicken
25min
Tinolang manok
40min