Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g onions, halved or cut in wedges vertically to fit through feeder
- 300 g courgettes, ends removed, halved vertically if too large to fit through feeder
- 500 g potatoes, peeled, cut in pieces that fit in feeder
- ½ bunch fresh dill, plus extra for garnishing
- 300 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste
o bien 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g olive oil, plus extra 2 Tbsp for frying
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 15 g honey
- 10 g Dijon mustard
- ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 4 salmon fillets, fresh, skinless (approx. 125 g each)
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 lemon, cut in wedges
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2194.3 kJ / 524.5 kcal
- Proteína
- 29.6 g
- Carbohidratos
- 31.7 g
- Grasa
- 31.4 g
- Grasas saturadas
- 5.9 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 266.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Potato and Celeriac Gratin
1h 10min
Chorizo Bread
1h 30min
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Roasted Red Pepper and Parsley Pesto
5min
Broccoli and Bacon Tarts
45min
Easy Broccoli Cheese Bites
55 min
Plum Clafoutis (TM6)
1h 15min
Surimi Stick Salad (TM5)
15min
Sumac-spiced Houmous
5min
Amaranth Crispbread
1h 15min
Chorizo, Mozzarella and Sun-dried Tomato Pull-apart Bread
1 godz. 50 min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30 Min