Dispositivos y accesorios
Ricotta and spinach ravioli (9 months+)
Prep. 30min
Total 1h
28 pieces
Ingredientes
Pasta dough
-
plain flour200 g
-
sea salt (optional)¼ tsp
-
eggs2
-
water2 tbsp
Spinach filling
-
lemon zest only, no white pith1
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)40 g
-
fresh baby spinach120 g
-
water300 g
-
ricotta (see Tips)250 g
Tomato sauce
-
brown onion cut into quarters1
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned tomatoes400 g
Ravioli
-
egg lightly beaten (see Tips)1
-
water to boil
-
sea salt (optional)2 tsp
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
Parmesan cheese grated, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
206.3 mg
Proteína
3.2 g
Calorías
292 kJ /
69.8 kcal
Grasa
3.2 g
Fibra
0.7 g
Grasas saturadas
1.3 g
Carbohidratos
7.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Baby and toddler
30 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Char siu pork bao
2h 10min
No-roll cheesy broccoli quiche
1h 25min
Molten chocolate cake
45min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
Lentil, spinach and cauliflower purée (first foods)
35min
Potato and broccoli purée (first foods)
30min
Apple purée (first foods)
20min
Summer dahl
35min
Vegan bao sliders
1h 50min
Thick and Creamy Custard
Ninguna valoración
Raspberry Ripple Ice Cream
12h 45min