Dispositivos y accesorios
Cooking gnocchi or pasta
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
727.3 mg
Proteína
4.2 g
Calorías
620 kJ /
147.6 kcal
Grasa
0.9 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
0.2 g
Carbohidratos
29.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Blade Cover Basics
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mini Shrimp Omelettes
35min
Sayur Asem
Ninguna valoración
Boiled pasta
20min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Sunday lamb roast
Ninguna valoración
Long-grain white rice
40min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3h 40min
Fragrant Asian fish parcels (Skinnymixers)
40min
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40min
Mashed potatoes for two
30min
Macadamia and hemp milk (Post-natal)
2h 5min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min