Dispositivos y accesorios
Cooking gnocchi or pasta
Prep. 15min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
gnocchi or fresh pasta (see Tips, for choice of pasta)200 - 400 g
-
water1700 g
-
salt1 - 1 ½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
727.3 mg
Proteína
4.2 g
Calorías
620 kJ /
147.6 kcal
Grasa
0.9 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
0.2 g
Carbohidratos
29.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Blade Cover Basics
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
Curry lamb soup (TM6)
5h 10min
Spicy Prawn Salad with Spiralized Carrots and Cucumbers
Ninguna valoración
Pistachio Butter
15min
Cucumber, dill and sour cream dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Vegetable trimming stock
2h
Pot-set plain yoghurt
12h
Calamari ripieni with lemon butter and crispy capers
1h 30min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM6)
1h 15min
Hot Toddy
10min
High protein natural yoghurt (Diabetes, TM6)
34h 20min
Mashed potatoes for two (peeler)
30min