Dispositivos y accesorios
Wholemeal Focaccia with Sautéed Vegetables (TM5)
Prep. 20min
Total 3h 20min
6 portions
Ingredientes
Focaccia
-
water300 g
-
honey3 tsp
-
20 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast (8 g)2 tsp
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
strong wholemeal bread flour400 g
-
fine sea salt½ tsp
Finalisation
-
onions halved vertically150 g
-
red pepper cut in 4 wedges150 g
-
olive oil30 g
-
fresh rosemary leaves cut in pieces15 g
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
201 mg
Proteína
10 g
Calorías
1544 kJ /
369 kcal
Grasa
11 g
Fibra
3.5 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
57 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix Cutter (TM5)
27 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Four Cheese Pizza
2h 35min
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Ninguna valoración
Grilled Fish with Mango Sambal
Ninguna valoración
Sweet Raisin Pancake - Kaiserschmarrn
35min
Cream cheese spread with radishes
5min
Berry mousse
4h 50min
Rosé and Raspberry Jelly
12h 30min
Tortillas
1h 30min
Gluten and Grain Free Bread Rolls
1h 20min
Wholemeal Focaccia
2h 35min
Gluten-free Chocolate Cake with Nuts
1h 10min
Go-To Pizza Dough
1h