Dispositivos y accesorios
Tomato and red lentil soup
Prep. 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
red lentils120 g
-
whole black peppercorns5
-
ripe tomatoes cut into halves900 g
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
tomato paste75 g
-
white wine vinegar1 tsp
-
raw sugar1 - 1 ½ tsp
-
fresh parsley leaves only, plus extra chopped for garnishing5 sprigs
-
water750 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tbsp
-
sea salt to serve1 - 2 pinches
-
ground black pepper to serve1 - 2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1114.7 mg
Proteína
8.4 g
Calorías
554.2 kJ /
131.8 kcal
Grasa
2.1 g
Fibra
5.8 g
Grasas saturadas
0.4 g
Carbohidratos
17.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Everyday cooking for Thermomix families
114 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Tuscan bean soup
40min
Spicy cauliflower soup
20min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Cream of tomato soup
25min
Vegetable soup
35min
Creamy tomato and basil soup
30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min
Carrot and coriander soup
30min
Creamy capsicum and zucchini soup
40min
Hearty seven vegetable soup
30min
Indian spiced sweet potato soup
25min
Tomato and lentil dahl
35min