Dispositivos y accesorios
Slow Cooked Pot Roast
Prep. 20min
Total 6h 20min
6 portions
Ingredientes
-
boneless beef chuck roast cut into pieces (2 in.)28 oz
-
salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
garlic cloves halved2 - 3
-
olive oil1 oz
-
yellow onions cut into wedges (1 in.)7 oz
-
fresh thyme (opcional)5 sprigs
-
beef stock24 oz
-
lemon juice1 oz
-
baby gold potatoes cut in half10 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)6 oz
-
all-purpose flour2 tbsp
-
soy sauce, light1 - 2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
603.3 mg
Proteína
32.4 g
Calorías
1332 kJ /
318.4 kcal
Grasa
12.5 g
Fibra
2.8 g
Grasas saturadas
3.7 g
Carbohidratos
19.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Low & Slow Blade Cover Slow Cook
8 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Sautéing Chicken Strips
15min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7h
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
1h
Meat Sauce
1h 45min
Ground Beef Taco Filling
25min
Easy Beefy Mac and Cheese
20min
Baked Pork Loin with Creamy Mushroom Sauce and Rice
1h 20min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min