Dispositivos y accesorios
Salsa verde
Prep. 5min
Total 5min
180 g
Ingredientes
-
extra virgin olive oil plus extra to cover80 g
-
red onion30 g
-
red wine vinegar10 g
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
anchovy fillet4
-
fresh basil leaves only3 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 180 g
Sodio
1064.1 mg
Proteína
6 g
Calorías
3210.4 kJ /
767.3 kcal
Grasa
81.1 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
12.7 g
Carbohidratos
5.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min
Oysters Mignonette
5min
Gin and tonic drizzle cake
1h
Bianca Mazur's watermelon and orange margarita
6h 10min
Pickled radishes (Thermomix®️ Cutter)
Ninguna valoración
Lamb tikka with spicy eggplant
35min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Sushi Rice
1h 5min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Lemon Caper Aioli
10min
Mushroom cappuccino
25min
Katsu chicken with cauliflower rice and pickled salad (MEATER+®)
55min