Dispositivos y accesorios
Lentegroenten terrine met kervel emulsie
Prep. 10min
Total 2h 35min
6 porties
Ingredientes
De terrine
-
water300 g
-
wortelen in staafjes100 g
-
verse sperziebonen100 g
-
verse tuinbonen50 g
-
verse doperwten50 g
-
gelatineblaadjes (1,9 g/blad) en een kommetje met koud water4
-
kokosmelk500 g
-
espelette peper2 snuifjes
-
zout1 tl
De kervel emulsie
-
verse kervel1 bos
-
limoensap30 g
-
olijfolie30 g
-
water30 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
367 mg
Proteína
6.3 g
Calorías
1048.2 kJ /
253.5 kcal
Grasa
20.8 g
Fibra
4.5 g
Grasas saturadas
14.5 g
Carbohidratos
7.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Ouders verwennen
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Energierepen zonder toegevoegde suikers
1h 15min
Dubai Chocolate Pistacherotsjes
Ninguna valoración
Gegrilde Japanse Gyozas met Varkensvlees en Gember
Ninguna valoración
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Ninguna valoración
Rauwe chocolade bietencake
Ninguna valoración
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6h
Hollandaisesaus
15min
Zoete maïs en chorizo 'Chowder'
Ninguna valoración
Quinoapuddings met frambozensaus
Ninguna valoración
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3h 25min
Chowder met kip en maïs, broccoliterrines
1h 25min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15min