Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sfeclă
- 80 g sfeclă roșie, coaptă, cuburi (5 mm)
- 2 prize sare
- 2 prize piper negru măcinat
- 1 lingură oțet balsamic
Ouă din brânză de capră
- 40 g fulgi de migdale
- 270 g brânză de capră
- 2 linguri ulei de măsline
Cuib din salată de năsturel
- 50 g frunze de busuioc proaspăt
- 40 g migdale, nedescojite, afumate
- 50 g parmezan, tăiat bucăți (2 cm)
- 50 g ulei de măsline
- 1 cățel de usturoi
- 60 g năsturel
- Inf. nutricional
- por 1 porție
- Calorías
- 2397 kJ / 573 kcal
- Proteína
- 22.2 g
- Carbohidratos
- 4 g
- Grasa
- 52 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Sushi cu ciuperci Portobello
Ninguna valoración
Budincuțe de portocale, gătite la aburi
Ninguna valoración
Galete de hrișcă cu scoici și sos de cârnați Andouille
Ninguna valoración
Gazpacho de sfeclă aurie
Ninguna valoración
Salată de legume și tocană de linte; Mousse vegan de ciocolată
Ninguna valoración
Tocaniță de vită cu piure de cartofi
Ninguna valoración
Pielmieni
1h 10min
Supă cremoasă de roșii
Ninguna valoración
Sparanghel sous-vide
Ninguna valoración
Ras el Hanout
15min
Gin Fizz
5min
Mojito
5min