Dispositivos y accesorios
Paaspastei
Prep. 25min
Total 2h
8 porties
Ingredientes
Deeg
-
bloem en iets meer om te bewerken150 g
-
boter in stukken75 g
-
zout1 snuifje
-
water50 g
Vulling
-
uien gehalveerd100 g
-
verse bladpeterselie4 takjes
-
gerookte gekookte ham150 g
-
varkensnek (procureur), ontbeend in blokjes700 g
-
ei1
-
cognac30 g
-
gemalen peper1 afgestreken tl
-
zout15 g
-
hardgekookte eieren6
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
36.5 g
Calorías
2052 kJ /
491 kcal
Grasa
31.1 g
Carbohidratos
15.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Paasmenu
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Vanille Yoghurt
Ninguna valoración
Pizza met fruit en yoghurt
Ninguna valoración
Seitan gebraad "Wellington" met gestoomde groenten
Ninguna valoración
Ballotines van kip met gekonfijte tomaten, appel-rabarberchutney en basmatirijst
Ninguna valoración
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Ninguna valoración
Iers sodabrood
Ninguna valoración
Krokant gebraad met moutbiersaus
2h 40min
Peperkoek met Honing
Ninguna valoración
Napolitaanse Pizza
Ninguna valoración
Crème brulée met champagne en biscuits rose de Reims
3h
Victoria biscuit gebak
1h 10min
Express Aardbeien Dessert
5min