Dispositivos y accesorios
Pinsa
Prep. 20min
Total 29h
4 pieces
Ingredientes
-
white long grain rice140 g
-
gluten-free bread flour300 g
-
5 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast½ tsp
-
water ice cold (see tip)200 g
-
extra virgin olive oil plus extra for greasing and drizzling10 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
713.5 mg
Proteína
5 g
Calorías
1801.1 kJ /
430.5 kcal
Grasa
2.8 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
0.5 g
Carbohidratos
88.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Free From
76 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Hazelnut meringue roulade with spun sugar
2 godz. 20 min
Pasta Primavera
35 min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 min
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
10 min
Spaghetti Carbonara
40 min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5 godz. 55 min
Vegan Crème Brûlée
4 godz. 45 min
Spicy udon noodles with tempeh (Matthew Kenney)
5 godz. 40 min
Chocolate cake pops
1 godz. 55 min
Rustic homemade tofu
24 godz. 30 min
Aubergine papeton with tomato coulis
2 godz.
Gazpacho
1 godz. 15 min