Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 36 oz beef chuck, cubed (2 in.)
- 3 oz all-purpose flour
- ½ - 1 oz dried porcini mushrooms, to taste
- ½ - 1 oz fresh parsley, leaves only, to taste, plus extra to garnish
- 5 garlic cloves
- 8 oz yellow onions, quartered
- 4 oz celery, cut into pieces (2 in.)
- 4 oz carrots, cut into pieces (2 in.)
- 3 dried bay leaves
- 1 bottle red wine, Cabernet (750 ml)
- 5 tbsp vegetable oil, divided, to fry
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz bacon, cut into pieces (1 in.)
- 25 oz beef stock
- 1 tbsp butter, divided
- 16 oz fresh brown mushrooms, cleaned and halved, divided
- 4 pinches salt, divided
- 1 tbsp brown sugar
- 2 tbsp water
- 8 oz pearl onions, peeled (see Tip)
- 8 oz water (approx. 1 cup)
- mashed potatoes, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4016 kJ / 959.8 kcal
- Proteína
- 58 g
- Carbohidratos
- 40.5 g
- Grasa
- 51.8 g
- Grasas saturadas
- 13.8 g
- Fibra
- 4.6 g
- Sodio
- 693.2 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Chocolate Mousse
3sa 20 dk
Southern Black-Eyed Peas
1h 35 min.
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Biltmore Veal Fricassee
1 godz. 20 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35 min
Ropa Vieja Cubana (Cuban Shredded Beef)
4h 20min
Creamed Spinach
30 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Basil Peach Sorbet
10min
Creole Style Jambalaya
1 godz. 10 min