Dispositivos y accesorios
Winter Radish, Citrus and Cashew Cream (Matthew Kenney) Metric
Prep. 20min
Total 15h 35min
8 portions
Ingredientes
Cashew Cream
-
cashew nuts300 g
-
salt¼ tsp
-
water to soak
-
extra virgin coconut oil (refined coconut oil)155 g
-
oat milk70 g
-
probiotic capsules powder only, casings removed2
Tarragon Infused Oil
-
fresh tarragon2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil115 g
Radish and Citrus Salad
-
radishes mixed winter variety, watermelon, black or daikon radishes285 g
-
salt to taste
-
black pepper, freshly ground to taste and garnish
-
blood oranges cut into segments2 - 3
-
fresh tarragon leaves, to garnish
-
baby watercress to garnish60 - 85 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
99.8 mg
Proteína
7.8 g
Calorías
2218.2 kJ /
530.2 kcal
Grasa
50 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
22 g
Carbohidratos
18.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Roasted capsicum & cashew vegan spread
5min
Mini herb and garlic pull apart bread
1h 35min
Cornbread
Ninguna valoración
High protein brownies
20min
Gluten Free Dinner Rolls
1h 55min
Scandinavian Brunch Roll
4h 10min
Paleo Baking Powder
5min
7 Seed Crackers
1h 40min
White chocolate pistachio shake
Ninguna valoración
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Gluten free bread rolls
2h 30min