Dispositivos y accesorios
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney) Metric
Prep. 5min
Total 12h 50min
20 portions
Ingredientes
Pizza Dough
-
water255 g
-
active dry yeast1 ⅛ tsp
-
pasta flour (type 00)410 g
-
extra virgin olive oil15 g
-
sea salt1 tsp
Cashew Mozzarella
-
cashew nuts355 g
-
water plus extra to soak425 g
-
ice cold water for water bath
-
nutritional yeast1 tsp
-
salt1 tsp
-
citric acid½ tsp
-
all-purpose flour, to sprinklecornmeal to sprinkle
-
pizza sauce
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
280.7 mg
Proteína
6.5 g
Calorías
807 kJ /
192.9 kcal
Grasa
15.3 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
2.7 g
Carbohidratos
10.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Elevated Plant-Based Cuisine by Matthew Kenney
15 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Turkey Tonnato with Warm Potato Salad
Ninguna valoración
Steamed Molotof
30min
Flan Pudding
3h
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Lentil Hummus
10min
Melon Granita
4h
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney)
2h 10min
Crunchy Caramel Popcorn
2h 15min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Almond and Lime Slushy
10min
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1h 35min
Dairy-free coconut ice cream
Ninguna valoración