Dispositivos y accesorios
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
Prep. 15min
Total 40min
4 porties
Ingredientes
-
water1200 g
-
zout1 ½ tl
-
parelgerst300 g
-
lente-ui in stukken40 g
-
verse basilicumbladeren5
-
olijfolie40 g
-
wortelen in blokjes (1 cm)70 g
-
rode paprika in blokjes (1 cm)100 g
-
courgettes in blokjes (1 cm)100 g
-
aubergines in blokjes (1 cm)130 g
-
groentebouillonpasta1 tl
-
pijnboompitten30 g
-
gedroogde tijm (opcional)1 - 2 snuifjes
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Sodio
911 mg
Proteína
11.5 g
Calorías
1820 kJ /
435 kcal
Grasa
17.3 g
Fibra
15.8 g
Grasas saturadas
2.3 g
Carbohidratos
62.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Batch Cooking & Meal Prep
12 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Kokos Dahl
25min
Couscoussalade van geroosterde Aubergine en Paprika
35min
Zonnige groentetaart
Ninguna valoración
Rabarber-citroen cookies
1h
Rode ogen gevulde eieren
Ninguna valoración
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Salade met kip en spelt
1h 15min
Vegan Aubergine Massaman Curry
50min
Zoete aardappel muffins met walnoten
1h
Traditionele vruchtenjam
55min
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Zalm, quinoa, feta en salade van gemengde groenten
50min