Dispositivos y accesorios
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
Prep. 15min
Total 1h 25min
4 pieces
Ingredientes
-
water40 oz
-
russet potatoes large (approx. 28-32 oz total), washed2
-
broccoli florets6 oz
-
sharp cheddar cheese cubed7 oz
-
6 oz sour creamplain Greek yogurt6 oz
-
unsalted butter softened, cubed4 oz
-
whole milk2 oz
-
salt to taste, plus extra to season½ tsp
-
ground black pepper to taste, plus extra to season½ tsp
-
paprika½ tsp
-
salt (opcional) to sprinkle potato skins
-
olive oil1 tbsp
-
fresh chives for garnish, minced
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
19 g
Calorías
2895 kJ /
692 kcal
Grasa
52 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Father's Day Favorites
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pasta Primavera
50min
Cheesy Crust Pizza
2h 20min
Beef Ragout with Macaroni
30min
Sweet and Spicy Chicken Wings
1h 40min
Green Bean Casserole
1h 30min
Creamy Pasta with Peas
25min
Chicken Parmesan
1h 10min
Egg Salad
30min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45min
Chicken and Rice Patties
1h
Asian Sloppy Joes
1h 50min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables (TM5 Metric)
30min