Dispositivos y accesorios
English Brunch
Prep. 20min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
medium eggs chilled6
-
plum tomatoes quartered200 g
-
water100 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
balsamic vinegar1 tsp
-
olive oil40 g
-
caster sugar5 g
-
tomato purée10 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
cannellini beans, tinned drained200 g
-
brown mushrooms, fresh quartered100 g
-
onions sliced (3 mm thick)150 g
-
pork sausages cooked, chilled, sliced (1.5 cm) (see tip)200 g
-
dried thyme½ tsp
-
sliced white bread toasted, for serving
-
fresh mixed herbs for garnishing
-
cherry tomatoes120 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
810.1 mg
Proteína
22.8 g
Calorías
1865.2 kJ /
445.8 kcal
Grasa
30.4 g
Fibra
5.4 g
Grasas saturadas
7.5 g
Carbohidratos
22.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Brunch with Thermomix Friend®
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Buddha Bowl with Chicken (TM5)
1h
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45min
Steak au Poivre
20min
Pizza Diavola
1h 30min
Pork with Black Bean Sauce
30min
Chicken Burger with Yoghurt Sauce
1h
Fragrant Chicken Curry Second Bowl
1h
Sardine Sandwich Filling
5min
Baked masala fish (MEATER+®)
1h 15min
Sangria
10min
Rye Bread Rolls- Bürli
12h