Dispositivos y accesorios
Cotton soft Japanese cheesecake
Prep. 10min
Total 1h 45min
8 portions
Ingredientes
-
butter to grease
-
cream cheese room temperature, cut into pieces250 g
-
vegetable oil80 g
-
caster sugar150 g
-
milk120 g
-
eggs separated, room temperature6
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
cornflour60 g
-
boiling water to bake
-
icing sugar to dust
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
175.7 mg
Proteína
8.7 g
Calorías
1581.3 kJ /
376.5 kcal
Grasa
26 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
10 g
Carbohidratos
28.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Choux pastry
1h
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Tangzhong Milk Bread
2h 35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Mantou buns
1h 30min
Caramel, date and walnut bundt
1h 15min
Hua sheng ma shu (peanut mochi)
30min
Japanese Cheese Tarts
1h 55min
Potato Buns
3h
Portuguese-style custard tarts
40min