Dispositivos y accesorios
Poppy Seed Snails
Prep. 25min
Total 2h 30min
40 pieces
Ingredientes
Dough
-
spelt grains9 oz
-
whole milk at room temperature9 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
unsalted butter room temperature, in pieces, plus extra to grease2 oz
-
sugar1 oz
-
all-purpose flour9 oz
-
salt½ tsp
Poppy seed filling
-
unsalted butter room temperature, in pieces2 oz
-
poppy seeds3 ½ oz
-
sugar1 oz
-
large egg1
Assembly
-
all-purpose flour to dust
Color Toppings
-
sugar7 oz
-
lemon juice1 oz
-
food coloring (opcional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
0 mg
Proteína
2.6 g
Calorías
456.7 kJ /
109.2 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
17.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kid's Corner - I want to be a chef
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Kid-Size Pizzas
1 h 20 min
Red Velvet Cupcakes
1 h
Crêpes
1 h 15 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2 h 10 min
Lamb Soup with Butternut Squash Ravioli
8 h 50 min
Caramel and Vanilla Pie
3 h
Fresh Fruit Rocket Popsicles
7 h 45 min
Watermelon Lime Popsicles
6 h 10 min
Hibiscus Cheesecake
2 h
Matcha Mango and Pineapple Smoothie
15 min
Chocolate Cookie Churros
2 h