Dispositivos y accesorios
Poppy Seed Snails
Prep. 25min
Total 2h 30min
40 pieces
Ingredientes
Dough
-
spelt grains9 oz
-
whole milk at room temperature9 oz
-
active dry yeast2 ¼ tsp
-
unsalted butter room temperature, in pieces, plus extra to grease2 oz
-
sugar1 oz
-
all-purpose flour9 oz
-
salt½ tsp
Poppy seed filling
-
unsalted butter room temperature, in pieces2 oz
-
poppy seeds3 ½ oz
-
sugar1 oz
-
large egg1
Assembly
-
all-purpose flour to dust
Color Toppings
-
sugar7 oz
-
lemon juice1 oz
-
food coloring (opcional)
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
0 mg
Proteína
2.6 g
Calorías
456.7 kJ /
109.2 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
1.5 g
Grasas saturadas
1.6 g
Carbohidratos
17.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Kid's Corner - I want to be a chef
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Tiramisu
5 h 20 min
Steamed Chocolate Lava Cakes
2 h 55 min
Double Vanilla Ice Cream
12 h
Potato Pancakes
45 min
Strawberries and Cream Popsicles
8 h 15 min
Blueberry Swirl Cheesecake
8 h 55 min
Strawberry Buttermilk Sherbet
1 h 10 min
Dutch Baby Pancake
20 min
Molten Lava Cake
45 min
Chocolate Coconut Milk Custard
15 min
Devil's Food Cake
1 h 20 min
Chocolate Babka
3 h