Dispositivos y accesorios
Chicken Pad Thai
Prep. 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
roasted peanuts, unsalted2 oz
-
large eggs2
-
water30 oz
-
firm tofu drained and diced (1 in.)7 oz
-
dried rice noodles8 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic cloves2
-
dried chili flakes plus extra to serve¼ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
carrots cut on the bias3 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cut into strips (3 in.)8 oz
-
dark brown sugar1 tbsp
-
fish sauce1 tbsp
-
soy sauce1 tbsp
-
tamarind paste2 tbsp
-
chili powder¼ tsp
-
fresh Thai basil leaves (opcional) to garnish
-
lime cut into wedges1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
778.6 mg
Proteína
33 g
Calorías
2214 kJ /
529.2 kcal
Grasa
20 g
Fibra
5 g
Grasas saturadas
3.3 g
Carbohidratos
56.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Taste of East Asia
11 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Sesame Ginger Chicken with Zoodles
40min
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1h
Longevity Noodles
40min
Pasta Primavera
50min
Curried Chicken, Arugula and Pineapple
35min
Asian Chicken Noodle Soup
1h 35min
Gochujang Ramen Noodles
30min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
45min
Asian Stir Fry with Noodles
1h 5min
Chicken Noodle Bowl
35min
Tomato Basil Chicken Fettuccine
1h
Ramen Noodle Soup
40min