Dispositivos y accesorios
Beet Vinaigrette
Prep. 10min
Total 15min
1 jar
Ingredientes
-
olive oil3 oz
-
red beets peeled, cut into pieces3 oz
-
water2 oz
-
balsamic vinegar2 oz
-
shallots cut into pieces2 oz
-
garlic clove1
-
salt to taste½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
orange juice3 oz
-
champagne vinegar1 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Sodio
1255 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
3886 kJ /
928.8 kcal
Grasa
85.5 g
Fibra
4.6 g
Grasas saturadas
11.8 g
Carbohidratos
37.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Salad Dressings
30 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Spiralized Candied Yams
1h
Pizza with Cashew Mozzarella (Matthew Kenney)
12h 50min
Brioche Creamed Corn (Metric)
1h 10min
Carrot & Apple Cottontail Collins
10min
Split Pea Soup
1h 25min
Collard Greens
1h 5min
Refried Beans
4h 10min
Mushroom and Wild Rice Soup
30min
Keto Cranberry Sauce
20min
Steel Cut Oats
35min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min