Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mini meringues
- 200 g caster sugar
- 4 egg whites, room temperature
- 1 pinch sea salt
- 3 tsp white vinegar
- 1 tbsp cornflour (see Tips)
Passionfruit and lime curd
- 60 - 80 g caster sugar, to taste
- 1 fresh kaffir lime leaf
- 100 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 limes, juice only (approx. 40 g), zest reserved for cream and salsa
- 4 egg yolks
- 2 fresh passionfruit, juice only, seeds reserved for fruit salsa
Lime cream and fruit salsa
- 200 g thickened cream
- 100 g crème fraîche
- 1 ripe mango, cut into small dice (5 mm)
- ½ fresh pineapple, cored, cut into small dice (5 mm)
- 1 tbsp Malibu® rum (optional)
Assembly
- dried mango powder, to serve (optional)
- micro mint, to serve (optional)
- 4 tbsp coconut flakes, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1295.8 kJ / 308.5 kcal
- Proteína
- 3.6 g
- Carbohidratos
- 30.3 g
- Grasa
- 19.1 g
- Grasas saturadas
- 11.9 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 47.9 mg
Recetas alternativas
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1h 15min
Lemon meringue cupcakes
1 Std. 30 Min
Burnt mandarin bavarois with mandarin syrup
24 godz. 30 min
Decadent dark chocolate brownies
1 Std. 30 Min
Meringues
5h
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney)
10h 55min
Lemonade scones
25min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Pavlova
6 Std.
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min